ساخت الگوی رنگی خاص

در این قسمت از آموزش ایلوستریتور می خواهیم در مورد ایجاد الگوی رنگی خاص صبحت کنیم که میتوانیم این رنگ ها را که به صورت اختصاص در برخی کارها استفاده میکنیم میتوانیم در پانل swatches به صورت spot color ذخیره کنیم بدین ترتیب که بعد از اینکه کد رنی را وارد میکنیم و رنگ مورد نظر را در کادر fill مشاهده کنیم مشابه آموزش قبل روی پانل swatches کلیک میکنیم و بر روی گزینه new swatch کلیک میکنیم تا کادر تنظیمات باز شود ، یک نام را به آن اختصاص میدهیم و در قسمت color type گزینه spot color انتخاب میکنیم و چون spot color یک رنگ global است گزینه global غیر فعال میشود .
بعد از اینکه تنظیمات را ok کنید ملاحظه میکنید که رنگ شما در پانل swatches ذخیره میشود و در کنار آن یک مثلت سفید رنگ به همراه یک نقطه سیاه رنگ که در داخل آن ظاهر میشود قرار میگیرد.
دقت داشته باشید زمانی که فایلی که برای آن رنگ اختصاص میدهید را موقت میبندید swatch اجرای مجدد همان فایل در نرم افزار گزینه هایی که به صورت spot color یا global color ذخیره کردید دو باره برایتان فعال میشود.
چنانچه بخواهیم این رنگ ها را در کار های دیگر هم به عنوان swatch استفاده کنید باید آنها را ذخیره کنید . برای این کار میتوانید وارد بخش منوی swatches و گزینه save swatch library as AI را کلیک می کنیم تا فایل به صورت فایل ایلوستریتوری ذخیره شود.
در صورتی که بخواهیم این swatch ذخیره شده را برای فایل های دیگر استفاده کنید میتوانید مجددا بر روی منوی پانل کلیک کنید و از قسمت open swatch library زیرمجموعه other library را کلیک کنید و فایلی که ذخیره کرده بودید را open کنید.
بخش دیگری که میتوانید از طریق آن swatch را فراخوانی یا ذخیره کنید قسمت library یا کتابخانه پانل است که از قسمت other library میتوانید swatch ذخیره شده را فراخوانی کنید و همینطور برای ذخیره یک swatch میتوانید از گزینه save swatches استفاده کنید.
بخش دیگر پانل گزینه show list view میباشد که با آن میتوانید رنگ ها را به صورت لیست شده مشاهده کنید.
و اگر گزینه show thumbnail view را بزنید میتوانید رنگ ها را به صورت thumbnail مشاهده کنید.
در صورتی که بخواهید رنگی را حذف کنید میتوانید بعد از انتخاب آن روی دکمه delete swatch کلیک کنید.
گاهی نیاز داریم که یک گروه رنگ را بسازیم به این ترتیب که از طریق گزینه new color group گروه را میسازیم و رنگهایی که نمونه گیری کردیم را در آن گروه قرار میدهیم تا بهتر بتوانیم آنها را سازماندهی کنیم.
گزینه بعد swatch options است که با کلیک روی آن دوباره وارد swatch options میشوید و در صورتی که یک pattern را انتخاب کرده باشیم و روی این دکمه کلیک کنیم وارد بخش pattern options میشویم که در آموزش های بعدی راجع به ویرایش و ایجاد پترن ها توضیحاتی خواهیم داد.
بخش بعدی show swatch kinds menu هست که شما میتوانید انواع حالت هایی که میتوانید swatch خودتان را نمایش دهید انتخاب کنید.
دو گزینه دیگر گزینه هایی هستند که در صورتی که نرم افزار شما یک نرم افزار اورجینال باشد که سایت adobe از معتبر بودن آن اطمینان حاصل کند برای شما library هایی را که در سایتش قرار داده است را باز میکند و شما میتوانید از آن امکانات استفاده کنید.
آخرین دیدگاهها