باز کردن و چیدمان تصاویر در نرم افزار فتوشاپ
باز کردن تصاویر در نرمافزار فتوشاپ: برای دسترسی و باز کزدن فایل ها و عکس ها در نرمافزار فتوشاپ از فرمان Open در باید استفاده کنیم. برای این کار از سه روش میتوانیم. روش اول: بر روی منوی فایل کلیک کنیم و گزینه Open را از زیر منوی بازشده انتخاب کنیم. و عکس مورد نظر را انتخاب کنیم و در آخر بر روی کلید Open کلیک کنیم که عکس مورد نظر در نرمافزار باز شود.
روش دوم: استفاده از کلید های میانبر Ctrl+O
روش سوم: دابل کلیک کردن بر روی محیط اصلی نرمافزار.البته از این روش زمانی میتوانیم استفاده کنیم که در یک سند یا فایل یا یک تصویر قرار نداشته باشیم.
پس از انتخاب عکس و نمایش آن در محیط کار نرمافزار مشاهده میکنیم که در قسمت بالا عنوانی وجود دارد که معرف ویژگی های تصویر(اسم تصویر،پسوند آن،درصد بزگ نمایی و مد رنگی تصویر) است
برای وارد نمودن چند تصویر به صورت هم زمان میتوانیم کلید Ctrlرا نگه داریم و تصاویر مورد نظر را با کلیک کردن انتخاب کنیم.
برای انتخاب تمامی تصاویر هم میتوانیم از کلید Shift استفاده کنیم به این صورت که تصویر اول را انتخاب میکنیم و سپس کلید Shift را نگه می داریم و تصویر آخر را هم با کلیک کردن انتخاب می نماییم .به این صورت تمامی تصاویری که بین این دو تصویر وجود دارند هم انتخاب می شوند.
همچنین با کلیک و Drag کردن هم میتوانیم بخشی از تصاویر را انتخاب نماییم.
و در اخر هم با استفاده از کلید میانبر Ctrl+A هم میتوانیم تمامی تصاویر را انتخاب و در نرمافزار باز کنیم.
برای بستن تصاویر بازشده هم بر روی عنوان تصویر مورد نظر کلیک راست میکنیم . از منوی بازشده گزینه Close را انتخاب میکنیم.برای بستن تمامی تصاری میتوانیم از گزینه Close All استفاده کنیم.
چیدمان تصاویر در نرمافزار فتوشاپ: تصاویر بازشده در نرمافزار را میتوانیم بر حسب ویرایش مورد نظر در وضعیت های قرار گیری مختلف قرار دهیم . ابتدا در حالتی که در محیط کاری نرمافزار هیچ تصویری را Open یا باز نکرده ایم دو بار کلیک چپ میکنیم تا کادر محاورهای Open ظاهر شود . با کلیک و Drag تعدادی از تصاویر را انتخاب میکنیم و بر روی دکمه Open کلیک میکنیم تاد تصاویر را در محیط اصلی نرمافزار داشته باشیم . پنجره تصاویر را میتوانیم به دو صورت شناور(Flouting) و یا تمام صفحه قرار دهیم. اگر اشاره گر موس را بر روی Title (عنوان ) تصویر مورد نظر قرار دهیم و با کلیک و Drag کردن آن را در حالت شناور (Flouting) قرار دهیم می بینیم که تصویرما در محیط کاری نرمافزار در وضعیت شناور (Flouting) قرار می گیرد.
چطور میتوانیم این تصویر را در حالت تمام صفحهی Full Screen قرار دهیم ؟
اشاره گر موس را بر روی دکمه کنترلی Maximize قرار می دهیم و کلیک چپ میکنیم. مشاهده میکنیم که نمایش تصویر در محیط کاری نرمافزار به صورت تمام صفحه ایجاد شد.
همچنین با استفاده از کلید کنترلی Restore به محیط کاری نرمافزار فتوشاپ برگردیم. اشاره گر موس را بر روی Title (عنوان ) عکسی که در وضعیت شناور است قرار می دهیم و با کلیک و Drag کردن آن را به سمت بالا حرکت می دهیم یک هاله آبی رنگ ایجاد میشود
حال با رها کردن کلیک چپ مشاهده میکنیم که تصویر در محل اولیه قرار می گیرد. برای چیدمان تصاویر در محیط نرمافزار از منوی Window استفاده میکنیم. اشاره گر موس را بر روی منوی Window قرار می دهیم و کلیک چپ میکنیم در منوی آبشاری ظاهر شده با استفاده از گزینه Arrange و تنظیمات مختلفی که وجود دارد میتوانیم چیدمان را انجام دهیم. حالت اول Tile All Vertically : با استفاده از این نوع چیدمان تمامی پنجره های تصویر را به صورت ستونی، عمودی نمایش می دهیم.
با استفاده از اسکرول سمت راست میتوانیم تصاویر را در پنجره نمایش جابجا کنیم.
همچنین با استفاده از اسکرول پایین تصویر هم میتوانیم تصویر را در جهت افقی جابجا کنیم.
حالت دوم Tile All Horizontally : با استفاده از این نوع چیدمان میتوانیم تمامی تصاویر را به صورت سطری، افقی نمایش دهیم.
حالت سوم 2-up Horizontal : با استفاده ازاین گزینه فقط دو تصویر اول را میتوانیم به صورت سطری، افقی نمایش دهیم.
حالت چهارم 2-up Vertical: با استفاده از گزینه هم فقط دو تصویر اول به صورت ستونی، عمودی نمایش داده میشود.
حالت پنجم 3-up Horizontal: با استفاده ازاین گزینه فقط سه تصویر اول را میتوانیم به صورت سطری، افقی نمایش دهیم.
حالت ششم 3-up Vertically: با استفاده ازاین گزینه فقط سه تصویر اول را میتوانیم به صورت ستونی، عمودی نمایش دهیم.
حالت هفتم 3-up Stacked : با استفاده ازاین گزینه فقط سه تصویر اول را میتوانیم به صورت فشرده نمایش دهیم.
حالت هشتم 4-up Stacked: با استفاده ازاین گزینه فقط چهار تصویر اول را میتوانیم به صورت فشرده نمایش دهیم.
حالت نهم 6-up Stacked: با استفاده ازاین گزینه فقط 6 تصویر اول را میتوانیم به صورت فشرده نمایش دهیم. (اگر تعداد تصاویر بازشده ی ما کمتر باشد این گزینه غیر فعال است و نمیتوانیم از آن استفاده کنیم.)
حالت دهم Consolidate All To Tabs: با استفاده ازاین گزینه میتوانیم حالت نمایش تصاویر را به صورت پیش فرض قرار دهیم.
حالت یازدهم Tile : با استفاده ازاین گزینه میتوانیم تصاویر را به صورت کاشی وار نشان دهیم.
حالت دوازدهم Float in window : با استفاده ازاین گزینه هم میتوانیم تصاویر را به صورت شناور نشان دهیم
حالت سیزدهم Float in All window: با استفاده ازاین گزینه نیز میتوانیم تمامی تصاویر را در حالت شناور قرار دهیم.
با استفاده از گزینه Mach Zoom میتوانیم تطبیق بزرگنمایی سایر پنجره ها را بر اساس پنجره فعال انجام دهیم.ابتدا بر روی Tile کلیک میکنیم . پنجره فعال ما پنجره گوشه ی بالای سمت چپ است بر روی آن کلیک میکنیم و بزرگنمایی را برای این تصویر عدد 100 درصد انتخاب میکنیم. ولی برای تصاویر دیگر 66.7 درصد است.
بر روی Window کلیک چپ میکنیم در منوی آبشاری گزینه Arrange و سپس با استفاده از گزینه Mach Zoom میتوانیم بزرگنمایی سایر پنجره ها را بر اساس پنجره فعال انجام دهیم.
با استفاده از گزینه Mach Location میتوانیم تطبیق مکانی سایر پنجره ها را بر اساس پنجره فعال انجام دهیم.
و با استفاده از گزینه Mach Rotation میتوانیم تطبیق چرخشی سایر پنجره ها را بر اساس پنجره فعال انجام دهیم.
و همچنین با استفاده از گزینه Mach Zoom میتوانیم تطبیق بزرگنمایی، تطبیق مکانی و تطبیق چرخشی سایر پنجره ها را بر اساس پنجره فعال هم زمان انجام دهیم.
و در آخر هم با استفاده از گزینه میتوانی یک پنجره جدید برای نمایش پنجره جاری یا فعال ایجاد کنیم.
آخرین دیدگاهها